Et nyt kapitel

I dag fik vi bevilliget hjemmetræning. En spirende idé der startede i foråret fordi vi var begyndt at træne i Tanketeket i marts og kunne se en kæmpe fremgang i Lauritz udvikling. Dette endte ud i en ansøgning til kommunen i juni måned.

Ansøgningen var rimelig kort, hvor jeg beskrev at jeg ønskede at ansøge om hjemmetræning, da Lauritz var i målgruppen og at vi gerne ville give ham de bedste muligheder fremadrettet. Jeg kunne have sendt den en måned før, men jeg afventede en afgørelse på tabt arbejdsfortjeneste og var bange for at min ansøgning ville forhale processen. Læs mere om den proces her.

Næste skridt bliver at indsende et budget over den træning jeg skal træne, samt hvilke materialer vi skal bruge. Det gør jeg i samarbejde med Baukje fra Tanketeket, som også er hende der skal være supervisor på den kognitive del af hjemmetræningen. Læs mere om noget af det vi skal træne her.

 

Læs mere om hjemmetræning i socialstyrelsens håndbog om hjemmetræning her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autisme aspiranten