bulletin board, stickies, post-it

Udarbejdelse af budget og mål til hjemmetræning

Næste skridt imod at kunne starte hjemmetræningen er at jeg laver et budget for det kommende års træning som kommunen skal godkende. I telefonen sagde koordinatoren at jeg fik bevilliget træning og supervision. Men for at træningen skal være kvalificeret kræver det også at jeg får bevilliget kurser i de træningsmetoder vi skal bruge, samt at der er bliver bevilliget et mindre beløb til materialer. Jeg ved ikke hvad behandlingstiden bliver på denne del, men jeg håber meget at vi kan komme igang inden jul. Et af vores mål er jo at Lauritz bliver skoleparat til 2021, så tid er ikke noget vi kan rutte med.

Jeg blev derfor også temmelig slukøret da jeg fandt ud af, at de fleste kurser jeg skulle bruge, netop havde været afholdt i oktober og november og først bliver udbudt igen slut 2021. Altså efter at Lauritz er startet i skole. Endnu et bevis på at de lange sagsbehandlingstider virkeligt ikke kommer børnene til gode. Heldigvis har jeg Baukje som bliver min supervisor i forbindelse med tilrettelæggelse af mål og træningsmetode. Men viden omkring kognitive funktioner og hvordan man træner dem er også en vigtig del for at jeg forstår hvad jeg træner. Hvis du vil se de kurser jeg har ansøgt om i forbindelse med træningen her.

Allerede dagen efter at jeg fik bevilliget hjemmetræning til Lauritz mødtes jeg med Baukje fra Tanketeket for at lave en udførlig plan og et budget for hjemmetræningen til 2021. I alt tog det mig 2,5 time med Baukje og 10 timer på egen hånd at få opstillet et budget med mål. Derudover lave oversigt over de udgifter vi allerede har haft i de fem måneder hjemmetræningsansøgningen er blevet behandlet. Det kræver virkeligt meget tid og mange forskellige færdigheder at skulle have noget igennem i det her system og ofte løber man panden mod muren pga ventetider

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autisme aspiranten