Kost og kosttilskud

Med den viden samfundet efterhånden har omkring kostens betydning for vores livskvalitet og generelle sundhed, så synes jeg ikke man uden videre kan afvise om kostens kvalitet og sammensætning kan have en betydning for den autistiske hjerne og i hvilket omfang symptomerne kommer til udtryk. Hyperaktivitet, uopmærksomhed, agression, osteklokke, nedsmeltninger mener nogen kan forbedres med den rette kost.

Tror jeg at kost og kosttilskud er en kur mod autisme. Nej desværre, men jeg tror på at kost og kosttilskud er en del af et større billede i arbejdet mod at fjerne de symptomer vi ser fra autisme. Det er da i hvertfald forsøget værd.

terminal board, list, checklist

Systematisk tilgang til kostændring

Er du blevet nysgerrig på at afprøve en kostomlægning med dit barn, så se her hvorfor det er en god ide at gå systematisk til værks, samt hvordan man kan gøre det.

Udelukkelsesmetoden

En kostomlægning starter oftes med udelukkelse af bestemte fødevarer. Ved at udelukke en enkelt fødevare af gangen og være opmærksom på ændringer i barnet, kan man finde ud af om der er noget i kosten der tricker symptomerne. Se mere her om hvilke fødevarer man kan starte med og hvilke symptomer de kan give. 

medication, pills, food supplements

Kosttilskud

Når man har prøvet udelukkelsesmetoden på forskellige fødevarer, kan man prøve sig frem med om der er nogle kosttilskud der kan have en effekt. Se mere her om forskellige kosttilskud, hvor du kan starte og hvilken effekt de måske kan bidrage med.

Autisme aspiranten